- Yarım paket kuskus
- Yarım tavuk göğsü
- 1 kg yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- Yarım demet dere otu
- 8 -10 tane kornişon turşu
- Tuz ,2 diş sarmısak
Yapılışı:
Önce tavuk göğsünü haşlayıp soguduktan sonra ince ince didikleyip bir kenara bırakıyoruz. Diğer taraftan kuskusu haşlayıp soğutuyoruz. Derince bir kaseye yoğurtu ve mayonezi koyup çırpıyoruz. Kornişon turşuları küçük küçük doğruyoruz, dere otunu doğruyoruz ve bütün malzemeyi yoğurtun içinde iyice karıştırıyoruz tabiki biraz tuzda ekliyoruz. Sarmısaktan rahatsız olmuyorsanız iki diş sarmısak ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder